Вкъщи от няколко години стриймингът измести както гледането на конвенционална телевизия,

...
Вкъщи от няколко години стриймингът измести както гледането на конвенционална телевизия,
Коментари Харесай

4 филма, които да гледаме от дивана този месец

Вкъщи от няколко години стриймингът измести както гледането на стандартна телевизия, по този начин и свалянето на филми и сериали от торенти. Имаме Netflix, HBO GO и Amazon Video и това е даже препредостатъчно, тъй като времето не е доста, а менютата с избор са толкоз дълги, че и да желаеме, не можем да гледаме всичко. Като прибавим и това, че обичаме да вървим на кино, конкуренцията за тези 1-2 часа вечер за вниманието ни в действителност е много огромна.

Този месец в HBO GO (и надлежно по HBO) излизат няколко блокбастъра, които, в случай че сте пропуснали по кината, мога да препоръчам. Два от тях съм гледала и два съм си набелязала за гледане напряко на премиерните им дати. Ето кои са.

" Убийство в Ориент експрес ", 7 октомври в HBO GO, 21:00 ч. по HBO

Бях доста въодушевена предходната година за този филм (и най-много тъй като Кенет Брана е режисьор), само че го пропуснахме по кината. Актьорският състав на новата интерпретация на романа на Агата Кристи е главозамайващ: Джони Деп, Мишел Пфайфър, Пенелопе Круз, Джуди Денч, Уилям Дефо, а Кенет Брана играе един Еркюл Поаро от нов тип – по-мъжествен и подготвен да раздава юмруци. Знам отлично кой е килърът във влака, само че все пак очаквам с неспокойствие 7 октомври,, гледките от влака, самия влак и несъмнено, кой по какъв начин ще се оправи с ролята си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР